Blogg

8 ställen för hett semestersex

sex-vattenfall

Det bästa med semestern är att det är som upplagt för romantik. Om du är själv, kanske du hittar en ny lekkamrat. Om du är gift eller ihop med någon, kan ni tända gnistan i ert förhållande igen. Oavsett, så rekommenderar vi dig att bryta dig ifrån det vardagliga livet och testa lite stygga saker på spännande och ”förbjudna” ställen.

Vi menar inte nödvändigtvis att du ska dra till Stockholm och göra det mitt på stan. Vi rekommenderar dock att pröva några ställen som ni kanske har tänkt på tidigare men inte vågat pröva ännu. Kanske är det till och med platser ni inte alls ha tänkt på, i alla fall inte när det gäller den här sortens aktiviteter.

1. I bilen

Om du inte kan åka iväg på en veckas lång semester, så kan du ta en endagssemester som du har råd med. Skaffa barn- och/eller hundvakt, och hoppa in i bilen. Hitta en avskild plats vid havet, i skogen, längs vägkanten och ånga upp fönstren precis som när ni var tonåringar. Håll inte tillbaka så kommer att kännas ännu bättre när du väl går och lägger dig i din säng hemma igen. Ta med detta: sexig musik, levande ljus och en filt.

2. När ni shoppar

Okej, att shoppa under en hel dag kanske inte är din drömsemester, men då kan ni lika gärna göra det bästa av situationen. Istället för att lämna provrummet så kan du bjuda in din partner för en ”privatvisning”. Ni kommer båda känner er extremt stygga – se bara till att inte åka fast! Det finns verkligen inget mer pinsamt än att bli påkommen av butikspersonalen i ett sånt här läge.

3. På bio

Ha inte sex på bio! Förutom att det är äckligt, så irriterar det andra. Vi rekommenderar dock lite dolda aktiviteter under en romantisk thriller. Pröva använda fjärrstyrda sexleksaker för lite hemligt skoj. Se bara till att titta på en högljudd film så inte er lilla hemlighet avslöjas! Vad du behöver: fjärrstyrd sexleksak & extrabatterier.

4. 10 000 meters-klubben

Fast vi aldrig har lyckats med detta själva så kan vi säga vad ni inte ska göra: förvänta dig inte att få plats, förvänta inte dig att det går lika smidigt till som i filmerna, och förvänta dig inte att någon inte kommer att fatta vad som försiggår. Istället för att försöka göra det på ett litet, stinkande ställe, så kan ni överväga en lång flygresa med lite skoj under en filt. Gå inte för långt med det bara, så ni hamnar i trubbel. Ni kan dock leka av er rejält med händerna under filten. Ta med detta: flygfilt.

5. I skogen

Om du och din älskling är ute och vandrar, på picknick eller campar, pröva att göra det i skogen. De gröna trädkronorna skyddar er från solen, den mjuka marken fungerar som liggunderlag och den friska luften gör er redo för två omgångar på rad. Hitta först en plats utanför stigen och placera filten på ett bra underlag. Sätt sedan igång med det roliga. Kom bara ihåg var ni befinner er någonstans; det är aldrig roligt med murgröna eller giftiga växter! Ta med: leksaker, en filt och kylbalsam (bara i fall att).

6. I poolen eller badtunnan

Den viktigaste regeln för sex under vatten är glidmedel, glidmedel och mer glidmedel. Till skillnad från vad du kanske tror om hala och vattenfyllda pooler eller badtunnor, så torkar faktiskt klor och värme ut kroppens naturliga glidmedel, vilket gör sex rivande och obekvämt. Om ni tänker ta ett dopp i ”förbjudet vatten”, se bara till att ta med silikonbaserat glidmedel då vattenbaserade glidmedel bara försvinner i vattnet. För extra bonuspoäng så kan ni ta med vattensäkra sexleksaker, en bok och spel för att göra upplevelsen bättre och mer erotisk. Ta med: silikonbaserat glidmedel och vattentät leksak.

7. På stranden

Här är grejen med sex på stranden: det är väldigt, väldigt, väldigt mycket sand där. Drinken ”sex on the beach” lär vara bättre. Om du dock insisterar att pröva detta, ta med två stora filtar, en för dig och en för din partner. Använd solskyddskräm om ni ska göra det mitt på dagen och var redo för konstiga blickar (ni får färre blickar om ni gör det på en nakenstrand). Om ni vill göra det på kvällen så se till att ta med tröjor för att inte frysa av havets kyliga vindar.  Se också till att, oavsett när ni gör det, ha med någonting att torka bort sanden med när ni är klara. Ta med: två filtar, solskydd, något att torka bort sanden med och könsvänlig balsam för att lindra sandbrännan.

8. Under ett vattenfall eller på en tropisk ö

Som om någon av oss kommer att kunna få göra detta. Men om du kan göra det, gör det då till något oförglömligt.
Vad du behöver: mycket pengar.

Som tumregel så ska sex under semestern vara roligt. Om du är tillsammans med någon, liva upp det hela med att pröva nya platser eller med nya saker (nya ljus, sexleksaker eller andra visuella hjälpmedel). Om du semestrar solo och letar efter en flört, ha inte för orimliga förväntningar på upplevelsen. I de flesta fallen slutar din romans när din semester gör det.

Slutligen; kom ihåg att vara försiktiga. Om du träffar en sommarflört, använd kondom för både oral-, anal- och vaginalt sex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *