Inlägget gjort

4 steg för att uppnå multipla orgasmer

multipla-orgasmer-4-steg

Att få multipla orgasmer är inte något som nödvändigtvis behöver vara få förunnat. I slutändan handlar det helt enkelt ”bara” om att man når klimax fler än en gång under en enda sexakt. Orgasmerna kan vara inom några minuter, timmar eller en hel kväll. Det har bevisat sig vara lättare för kvinnor att få flera orgasmer efter varandra än det är för män, eftersom den kvinnliga kroppen inte går igenom samma återhämtningsperiod före orgasmen. Detta innebär också att kvinnor kan hålla sig upphetsade längre.

Följ de här stegen – ensam eller med din partner – och njut av något du kanske aldrig tidigare upplevt.

Steg 1: Kom igång
Du har en bättre chans att nå klimax upprepade gånger om du redan är upphetsad innan själva stimuleringen börjar. Det kan vara alltifrån musik, levande ljus, massage, filmer eller annat som gör att du kommer i rätt stämning. Ju högre din sexuella energi är innan du, eller någon annan, rör dig, desto lättare är det att ha en eller flera orgasmer eftersom den sammanlagda portionen av lust är större och du är helt fokuserad på njutning.

Steg 2: Locka fram känslan
Nu när du känner dig sexig är det dags att göra saker ännu hetare. Oavsett om du är ensam, eller med en partner, kan du börja med att smeka din hud eller leka på känsliga ställen såsom halsen eller brösten. När din kropp reagerar på beröring går du vidare till genital stimulering, men undvik penetration ännu ett litet tag.

När man försöker uppnå multipla orgasmer är det ofta mer effektivt för en kvinna att få sin första orgasm genom direkt stimulering av klitoris – vilket för de flesta sker enklast hjälp av en klitorisvibrator eller via oralsex. Ta det lugnt och försök att fördröja orgasmen tills du inte kan hålla emot längre.

Genom att sluta att stimulera precis innan orgasmen och sedan bygga upp och hålla igen flera gånger, kan du avsevärt öka mängden sexuell spänning som strålar genom kroppen. Detta ökar inte bara dina chanser för en explosiv förstaorgasm, det förbereder dig även för en andra. Din kropp börjar helt enkelt förvänta sig klimax på klimax efter den förberedande träningen.

Populära klitorisvibratorer för att uppnå multipla orgasmer:

Steg 3: Få orgasm
Inte riktigt där ännu? Försök lägga till sammandragningar av din PC-muskeln (också kända som knipövningar) till ekvationen. Detta kan göras med eller utan knipkulor. Om du gör sammandragningar i takt med att njutningen höjs, kan du faktiskt locka fram orgasmen. Studier har också visat att kvinnor som vet hur man drar samman sin PC muskel är mer benägna att få multipla orgasmer.

Steg 4: Börja om igen
Börja stimulera din klitoris igen inom 30 sekunder från första orgasmen. På så sätt kan du dra nytta av det faktum att din kropp fortfarande är mycket upphetsad. Om din klitoris är för känslig omedelbart efteråt, gå tillbaka till de andra områden som du kände var njutbara i steg 2. Försök hålla kvar den där upphetsande känslan genom att fortsätta bli smekt.

När du är klar, försök gå vidare till samlag med klitorisstimulering (använd en hand eller en klitorisvibrator om enbart samlag inte tar dig dit).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *