Blogg

10 tips för Femtio Nyanser Av Honom-sex

50-nyanser-av-honom-sex

Femtio Nyanser Av Honom har fått folk att prata, och tänka, på sex. En färsk undersökning fann att 50 % av de som deltog, upplever sina relationer som tråkiga. De ville helt enkelt ha fler sexäventyr. Hur kan du då förvandla ditt kärleksliv till något taget ur en roman och som kommer att krydda både din och din partners vardag?

Det bästa stället är att börja på är med Christian och Ana. Även om ett steg in i deras värld kanske känns skrämmande och lite läskigt i början, så kan det i slutändan leda till ett bättre förhållande – så länge ni båda har ett säkerhetsord överenskommet det vill säga.

1. Ha sex överallt — förutom i sängen

En av de mest spännande sexscenerna med Christian och Ana är när de har sex på hans arbetsbord. Även om få av oss har bänkar eller bord som klarar av två personer, så handlar det mer om att agera på dina sexuella impulser. Om ni är ensamma i huset så ska du agera när du känner för det. Dra in varandra i garderoben och börja kyssas passionerat eller tryck upp varandra mot väggen och börja klä av varandra.

2. Uppskatta vaniljsex

Underskatta aldrig sexpositionerna du är bekväm med, vare sig det är missionären eller något annat. Det är bra om du inte försöker nå orgasm, utan istället fokusera på njutningen och avkopplingen. Detta är extremt viktigt för att din partner ska uppnå orgasm. Du kan börja med lite förspel för att sedan gå vidare till det ni redan vet får er att komma, då har vi vaniljsex med en liten twist.

3. Var öppen för nya och ”förbjudna” idéer

Analkulor för rumpan? Japp. Men det behöver inte vara just din rumpa som är det förbjudna området, utan det kan även vara annat. Ditt anus har dock lika många känselnerver som t.ex. vaginan. så det kan vara en spännande plats att utforska. Be din partner massera ditt anus för att sedan föra in lite glidmedel med sitt lillfinger.

4. Gör dig ren för att bli smutsig

Ana och Christian tog duschsex till en helt ny nivå. Om du känner för att ha sex stående, pröva detta: låt din partner få ta dig bakifrån medan du står rakt upp i duschen med dina händer mot väggen. Se också till att ni har en bra duschmatta så ni inte hamnar på akuten (inte sexigt alls).

5. Var lite stygg

Mr. Grey hade rätt om en sak: lite smisk kan faktiskt förstärka din orgasm. Det är för att både smärta och njutning kan få din hjärna att utlösa dopamin — ämnet som ger dig den där extremt starka härliga känslan av passion och smärtstillande. Fortfarande nervös? Kör med lite lätt smiskning vid förspelet eller under sexet i sig och om din partner tar dig bakifrån kan du be om lite smisk.

6. Stålsätt dig

Ana stoppar in Ben Wa-kulor innan hennes middag med Christian, och varje gång hon rör på sig så byggs hennes lust upp. Det kan låta sexigt men är inte alltid praktiskt för de flesta av oss. Vad kan vi då göra istället? Spendera mer tid på förspelet — med eller utan leksaker. Du kan också ”glömma” att ta på dig trosor innan din nästa dejt och smidigt nämna det för honom. Förspel? Klart.

7. Få din motor att börja varva

Du behöver inte vara en fartfantom för att älska den snabba biljakten där Ana rider Christian. Å nej — vi rekommenderar inte att du gör detta utan fokusera på att köra och parkera sedan någonstans där ni kan fokusera på varandra. Ifall ni körde baksätet förra gången pröva denna gång med oralsex i förarsätet eller varför inte inleda med ett gamma klassiskt bilhångel. 

8. Känn kylan

Att stryka varandra med isbitar skapar en sexuell känsla som kan vara kittlande utan att göra ont. Att ge oralsex med isbitar i munnen först för att verkligen hetta upp det hela.

9. Gör det i blindo

När du tar bort synen så förstärker du dina andra sinnen, t. ex. beröring. Att använda ögonbindel kan öka din fantasi och då kan partnern som ser överraska dig med fjädrar, en iskub eller varför inte en vibrator. Allt detta bygger upp en härlig lust för sex.

10. Bind fast varandra

Fantasin om underlägsenhet och dominans är mycket populär, men inte bara på grund av Femtio nyanser av Honom. Kvinnor jobbar mer sällan i positioner med makt och är mer vana att hand om huset eller barnen, så då är det inte förvånande om dominant attityd är attraktivt för en partner.

Har du inga handklovar till hands? Ta tips från Grey och låt din man få använda sin slips eller någon halsduk för att binda fast dig till sängen. Detta kan skapa en härlig underlägsen känsla som kryddar sexlivet.