Visar alla 4 resultat

Show sidebar
Blind Love Ögonmask
Stäng

Blind Love Ögonmask

49 kr
Blind Love är en svart ögonmask i 100% polyester. Enkel och prisvärd stämningshöjare för bondagesugna.
Ögonmask - Touch Me / Not Today
Stäng

Ögonmask – Touch Me / Not Today

59 kr
Ögonmask med "Touch Me" (Rör mig) skrivet på ena sidan och "Not Today" (Inte idag) på andra så att din partner vet vilket humör du är på.
50 Shades of Grey - Tva ogonmasker
Stäng

50 Shades of Grey – Soft Blindfold Twin Pack

199 kr
Två ögonbilndlar i silkeslen siden och fuskpäls som ger en mjuk känsla mot huden. Bindlarna är utrustade med stretchig resår för perfekt passform och kan utan problem dubblera som en praktisk sovmask. Ögonbindlarna är en del av den officiella kollektionen från Fifty Shades of Grey, godkänd av författaren EL James. Längd: 19,1 cm Material: Satin Innehåller latex: Nej
Slut
Fetish Fantasy Zipper Head Hood
Stäng

Fetish Fantasy Zipper Head Hood

299 kr
Fetish Fantasy Zipper Head Hood är en bondagemask/huva som ger dig fullständig kontroll över din partner i dominanta bondagelekar. Huvan är försedd med en dragkedja över munnen och borttagbara ögonlappar och är gjord av materialet lycra som är tunt nog för att andas men är ändå tjockt nog för att att inte släppa in något ljus. Låt fantasin flöda i användningen av den här spännande bondageprodukten. Zipper Head Hood är inte rekommenderad för nybörjare men kan vara ett spännande inslag i en uppsättning bondageprylar.