Visar alla 5 resultat

Show sidebar
hanbojor
Stäng

Stora Handbojor i Metall

99 kr
Stora handbojor i metall med kort kedja. Kommer komplett med två nycklar.
Rosa Handklovar
Stäng

Rosa Handbojor

199 kr
Rosa, fluffiga kärlekshandklovar för den som vill krydda sexlivet med något extra. Handbojorna är också en perfekt present till födelsedagar eller en kul grej på svensexan eller möhippan. De rosa överdragen är borttagbara så att du kan få ett par handbojor i kromat stål om så önskas. Två medföljande nycklar ingår.
Slut
Starter Wrist Cuff
Stäng

Starter Wrist Cuffs

199 kr
Starter Wrist Cuffs är de perfekta hanfdängslena för nybörjaren då de är mjuka och snälla mot handlederna. De tätt sammanlänkade hanbojorna kommer i en storlek som passar de flesta och kan enkelt justeras med hjälp av kardborrebanden på utsidan. Med i förpackningen får du även en ögonbindel som ytterligare kan öka stämningen.
50 Shades of Grey - Metal Handcuffs
Stäng

50 Shades of Grey – Metal Handcuffs

249 kr
Handbojor i metall som är enkla att justera antingen med nyckel eller säkerhetslås och passar de flesta handleder. Varje handboja har både "Fifty Shades of Grey" och "You. Are. Mine" ingraverat. Hanbojorna är en del av den officiella 50 Shades of Grey-kollektionen, godkänd av författaren EL James.
Slut
50 Shades of Grey - Satin restraint
Stäng

50 Shades of Grey – Satin Restraint Wrist Tie

299 kr
Lyxiga sidenband för handleder ur den officiella kollektionen från Fifty Shades of Grey. Banden är mjuka, känns sköna mot och är enkla att knyta. Total längd är 135 cm