Visar alla 5 resultat

Gag Ball för nybörjare

149 kr
Gag ball för nybörjare är den klassiska röda disciplinbollen i fast gummimaterial. Ball gagen har ställbara nylonremmar som gör att den passar de flesta storlekar och passar utmärkt för såväl nybörjare som den lite mer erfarne användaren. Gag ball för nybörjare kommer med en elegant ögonmask på köpet.

Gag Ball Training System

249 kr
Gag Ball Training System är 3 utbytbara disciplinbollar i 3 olika storlekar. S, M och L. Träningssystemet är perfekt för nybörjaren men mångsidigt nog för att även tillfredsställa den mer erfarne. Gag Ball Training System gör det möjligt att börja med den mindre bollen och efter hand flytta upp i storlek. Varje disciplinboll är gjord på giftfri plast och har hål i sig för att underlätta andningen. Det stabila läderremmen är justerbar för att passa de flesta storlekar och ger dig kontroll över när och hur ofta din partner pratar.

Fetish Fantasy Extreme – Spider Gag

249 kr
Spider Gag från tillverkaren Pipedreams skiljer sig från en vanlig gag i det att man bytt ut den traditionella bollen mot en ring. Spider Gagen har också fyra "metallben" som går längs kinderna och håller ringen på plats. Själva ringen är 3.8 cm i diameter och fäster i reglerbara läderremmar. Spider Gag lämpar sig bäst för den lite mer erfarne bondageutövaren.

Open Mouth Gag

149 kr
Open Mouth Gag är snarlik en traditionell gag ball men saknar själva bollen och har istället en ring som gag. Att man använder en ring istället för en boll gör det lättare för användaren att andas utan att hon eller han för den delen kan prata. Ringen är gjord i metall med ett sidenöverdrag och är 3.8 cm i diameter. Remmarna är gjorda i PVC-plast.

Deluxe Ball Gag med Dong

349 kr
Deluxe Ball Gag med Dong är en unik bondageleksak bestående av en svart realistisk dong på ena sidan och gag ball på andra. Dessa båda fäster med läderremmar som är enkla att justera och som passar i stort sett alla storlekar. Deluxe Ball Gag passar såväl för kvinnor som män och dubblerar både njutning och spänning för båda. Deluxe Ball Gag med Dong är gjord i ABS- och PVC-plast.