Artiklar, Blogg, Mios blogg

Strap-on, packer och köttkuk – Mio bloggar om att välja könsorgan som trans

Mio bloggar för Oliver & Eva

Mio bloggar om hur det är att leva som transperson i Sverige. Du kan läsa alla Mios inlägg på oliverocheva.se/mios-blogg

Hur ofta tänker du på ditt könsorgan? När du duschar? Har sex? Går på toaletten? De flesta människor behöver inte tänka så mycket på sitt könsorgan, men många transpersoner gör det dagligen. Delvis för att omvärlden ofta könsbestämmer oss utifrån vad de tror sitter mellan benen, men också för att vi inte alltid har det som förväntas av oss när kläderna åker av.

När det handlar om könskorrigering och just könsorgan så ligger utvecklingen av alternativen för transmän långt bakom den för transkvinnor – det är helt enkelt lättare att förvandla en kuk till en fitta än tvärt om. Detta gör att transmän ofta får använda sin egen fantasi, och vi får väl någonstans här ändå tacka den kreativa individen som gjorde strap-on till en produkt på marknaden.

Just strap-on:s finns i alla möjliga färger och varianter, och här har vi enligt min mening ett bra utbud i Sverige. De finns i olika former och färger, selar du kan ställa in storleken på, och så vidare. Att du använder strap-on betyder i sig inget vad gäller din sexualitet eller könstillhörighet, men det är ett fantastiskt hjälpmedel för transmän. Det finns heller inget som säger att du måste penetrera någon när du bär en strap-on, många tycker bara om den mentala känslan en penis mellan benen kan ge.

Förutom en kuk att faktiskt penetrera någon med, har vissa transmän och andra transpersoner det som kallas för en packer. Detta är helt enkelt en ersättning för en ”köttkuk”, vars syfte inte främst eller alls är till för att penetrera någon, utan bara vara där och hålla kroppen sällskap på samma sätt som den hade gjort med en cisman.

Packers kan vara olika saker, men bilden nedan visar den varianten jag personligen föredrar. Vissa transmän använder ingen packer medans vissa känner att det är en självklar del av vardagen.

Hur väljer en då rätt storlek på sin kuk? Jag använde logiken ”med min biologiska kropp hade jag stora bröst, då borde jag som man ha stor kuk” och smickrade mig själv en hel del. Det är också en av fördelarna med externa kroppsdelar, att en kan välja och vraka. Känner du för att vara en välhängd porrstjärna under byxorna idag, kör hårt. Vill du hellre vara en mer alldaglig man är det valet lika nära.

OoE_KUK

Packern på bilden är i gott sällskap av gonorré i mjukisversion. 

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.