Artiklar

Sexreseguide – Berlin – Vi besöker gayområdet Schöneberg

Sexreseguide - Berlin

Berlin har etablerat sig som något av Europas huvudstad när det kommer till sexleksaker. I västra city ligger stadsdelen Schöneberg som, mellan de otaliga järvägsspåren och genomfartslederna, inhyser en viktig del av stadens gayscen. Där finns också några av stadens bästa butiker för sexleksaker.

Military Store
På Eisenacher Straße hittar du Military Store som säljer en blandning av gamla Östtyska gasmasker och nyproducerade kinesiska militärkläder. Lite rough sådär och väl värt ett besök.

Berlin Military Store

Berlin Military Store

Berlin Military Store

Butcheri Lindinger
Ett stenkast bort bjuder Butcheri Lindinger på ett stort utbud av högkvalitativa egendesignade bondageprodukter för män (kolla särskilt in utbudet av penisringar i metall). Inredningen är hämtat från en veterinärsklinik och allting säljs över ett operationsbord för djur.

berlin-butcherei-lindinger-utanfor

berlin-butcherei-lindinger

Sling King
Är du ute efter en sexgunga av bästa sort bör du bege dig till Sling King som ligger en bit ned på Eisenacher Straße. Här finns även allehanda bondageprodukter i fint läder och en mycket trevlig och hjälpsam personal.

berlin-sling-king-nalle

berlin-sling-king-mask

LSD
Alldeles vid U Kurfürstenstraße ligger den enorma butiken LSD som är precis vad namnet lovar – en riktig tripp i sexleksaksväg. På tre våningsplan finner du alltifrån videofilmer och dildos till penisformade klubbor och massvis med outfits för henne, honom och henom. Det som inte finns på LSD, det finns inte.

Berlin LSD

Berlin LSD

Berlin LSD

Berlin LSD

Romeo & Romeo
Avsluta din shoppingrunda på ett av de trevliga fiken i stadsdelen. På Romeo & Romeo serverar de en fantastiskt fin regnbågskaka (som i ärlighetens namn inte är den godaste vi ätit) men som i alla fall är en glädje för ögat.

Berlin gaycafé

 

 

 

Se vår video från Berlin: